Σημαντική νίκη για τον Άγιο Δημήτριο, 2-1 την Τύλισο!

Μία ιδιαίτερα σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Τυλίσου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ!

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ο Άγιος Δημήτριος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Τύλισο φτάνοντας τους 6 βαθμούς μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές ευκαιρίες οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα όταν στο 30΄ ο Νύχταρης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Τσαχάκη!

Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα!

Στην επανάληψη ο Άγιος Δημήτριος μπήκε δυνατά και στο 50ο λεπτό του αγώνα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Κούπε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σωτήρχος είχε καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του!

Ο ίδιος παίκτης ότι δεν κατάφερε λίγα λεπτά νωρίτερα το πέτυχε στο 67΄ καθώς έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του!

Η Τύλισος δεν τα παράτησε και στο 75΄ μπήκε και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα, όταν ο Βανγκέλι εκτέλεσε πέναλτι το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Παπαδάκης αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο 80΄ όταν ο Νύχταρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Παρά τις όποιες προσπάθειες στη συνέχεια ωστόσο το γκολ δεν άλλαξε με τον Άγιο Δημήτριο να παίρνει τη νίκη με 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Σταυριανός, Σαλούστρος(45΄ λ.τ. Μιχαϊλίδης), Κοτέλης, Μιχελουδάκης, Κούπε, Νύκταρης, Μανιαδής, Σωτήρχος, Μιχελακάκης(65΄ Χαριστάκης), Γκαγκάκης(82΄ Βελιβασάκης)

Τύλισος: Τσαχάκης, Μανιουδής, Βανγκέλι, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Ταβουλαρέας, Κουρνιδάκης, Μανιαδάκης(20΄ Μυκωνιάτης), Κεφάκης, Τζανής(80΄ Κύρκος), Ελευθεράκης(65΄ Μαματζάκης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P