Συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Βαρβάρα!

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε η Αγία Βαρβάρα, η οποία επικράτησε του Αετού Ανωγείων με 3-2.

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Αποδουλιανάκη με ωραίο σουτ. Αυτό το γκολ έδωσε «φτερά» στα πόδια των γηπεδούχων που έλεγχαν τον ρυθμό και με τον Σαϊτάκη κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης.

Μάλιστα πριν βγει το ημίχρονο ο Αποδουλιανάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη ο Αετός Ανωγείων βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να τα δώσει όλα για να ξανά μπει στο ματς, αφήνοντας χώρος πίσω του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει τρελό ρυθμό και τις δύο ομάδες να σπαταλούν κλασσικές ευκαιρίες.

Ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να πετύχει το 1-3 στο 65ο λεπτό με τον Βιτώρο, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα έκανε το 2-3 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Το τέλος ήταν «δραματικό» για τις δύο ομάδες, ωστόσο η Αγία Βαρβάρα κατάφερε να πάρει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ από την άλλη ο Αετός Ανωγείων παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα!

Αγία Βαρβάρα: Μυλωνάκης, Βερνιδάκης, Λέλεκας, Φωτάκης, Καμπάνης, Σαϊτάκης, Χασουράκης, Σκουλάς, Αποδουλιανάκης, Τζάρτζαλος, Βαλαμούτσουνος.

Αετός Ανωγείων: Καπετανάκης, Σπαχής Α., Κονιός Γ., Μέμμος, Ανδρικάκης, Κονιός Α., Δραμουντάνης, Βιτώρος Σπαχής Γ., Παγκαλάκης, Καλμοίρης Χ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P