Με χατ-τρικ Τσικανδυλάκη, πάρτι της Δόξας επί του Ηρ. Νιπιδιτού!

Με τον Τσικανδυλάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Σεβδαλή να ακολουθεί με δύο τέρματα, η Δόξα Ηρακλείου συνέτριψε τον Ηρακλή Νιπιδιτού, καθώς επικράτησε με 6-2 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 10ο λεπτό μετά από κόψιμο του Τσικανδιλάκη, ο Σερδαλής με ωραίο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού δεν τα παράτησε και στο 27΄ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σκόρερ για μία ακόμη αγωνιστική τον Βιολάκη, ο οποίος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Ζαχαριουδάκη και έφερε το ματς και πάλι σε ισορροπία.

Η ομάδα του Δήμου Χριστοφή παρά την ψυχρολουσία από την σχετικά γρήγορη ισοφάριση, δεν πτοήθηκε και στο 44ο λεπτό μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τσικανδιλάκη κατάφερε να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ, με το 2-1 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση και στο 61΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βιολάκη κατάφεραν να κάνουν το 2-2 και να φέρουν εκ νέου την αναμέτρηση σε ισορροπία.

Η Δόξα για μία ακόμη φορά ωστόσο στο 67ο λεπτό και πάλι με τον Σεβδαλή σκόραρε και πήρε κεφάλι στο σκορ για τρίτη φορά στο παιχνίδι, με τον νεαρό επιθετικό των «γηπεδούχων» να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Στο 80΄ ο Τσικανδιλάκης με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και με το δεύτερό του τέρμα έκανε το 4-2 κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 90΄ ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ – τρικ έκανε το 5-2 για τη Δόξα, ενώ ο Στρατάκης στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα καθώς διαμόρφωσε το τελικό 6-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλείου: Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πετράκης Δ.(70’ Λάμας), Ρολάκης, Ζηδιανάκης, Ανδρεαδάκης, Τσαλόπουλος(60’ Κατσαρός), Γκιουλμιχάλης, Σεβδαλής, Τσικανδυλάκης, Ματαλλιωτάκης(55’ Στρατάκης)

Ηρακλής Νιπιδιτού: Καρλής, Αρνάλντο(15΄ Γερακάκης-65΄ Γαλανός), Νικολαράς, Βερυκοκίδης, Δασκαλάκης(46΄ Στεφανάκης Β.), Πετράκης, Κεκιλιάδης(65΄ Τιτιμιχελάκης), Νιωτάκης, Βαργιακάκης(46΄ Γκέκας), Αουίντα, Βιολάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P