Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΑΜ!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΟΦΑΜ προανήγγειλε ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μετά την βαριά ήττα από το Ασήμι με 6-0.

«Εξάσφαιρο» Ασήμι με… σόου Μακράκη!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο Αντώνης Λεκάκης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, εξηγώντας τους λόγους της απόφασης του, με την διοίκηση να τον ευχαριστεί για την συνεργασία.

Παραίτηση Αντώνη Λεκάκη μετά την «συντριβή» του ΟΦΑΜ!

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι “ερυθρόλευκοι” προανήγγειλαν εξελίξεις τονίζοντας πως “Έφτασε η ώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό”.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά την ήττα-συντριβή με 6-0 από το Ασήμι, ο προπονητής του ΟΦΑΜ Αντώνης Λεκάκης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Η απόφαση του φαίνεται πως είναι οριστική, καθώς όπως δήλωσε κ ο ίδιος, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΑΜ είναι πολλά κ πολύ σοβαρά.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Να αναφέρουμε ότι, σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο Αντώνης Λεκάκης για την έως τώρα πορεία της ομάδας, καθώς από την αρχή της προετοιμασίας τα εμπόδια που συνάντησε ήταν πολλά κ ανυπέρβλητα, όπως φάνηκε από τις δυο ήττες με Καμίνια κ Ασήμι.

Οι δυο συνεχόμενες βαριές ήττες δεν ήταν καθόλου τυχαίες. Τα λέγαμε πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, αλλά κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα και τώρα δυστυχώς έφτασε η ώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες για τον ΟΦΑΜ.
Συγχαρητήρια στο Ασήμι για την δίκαιη νίκη του”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P