Δύο δυνατά φιλικά με Άρη Σούδας και Ηρόδοτο για τον Αλμυρό!

Διήμερο… δράσης θα είναι το ερχόμενο για τον Αλμυρό, που θα αγωνιστεί τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή με δύο διαφορετικούς αντιπάλους με τον Δημήτρη Βολονάκη να έχει την ευκαιρία να βγάλει αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος! 

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Αλμυρού, θα φιλοξενήσει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 17:00 στο γήπεδο του Γαζίου, την ομάδα του Άρη Σούδας, σε ένα φιλικό παιχνίδι με άρωμα… Γ Εθνικής, καθώς οι δύο ομάδες, θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής, πιθανότατα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, ο Αλμυρός, έκλεισε και δεύτερο φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο και πάλι τον Ηρόδοτο και πάλι στη Νέα Αλικαρνασσό με σέντρα στις 16:00, όπου αγωνίστηκε πριν απο μερικές εβδομάδες και είχε επικρατήσει 0-1 με γκολ του Κουράκη.

Αυτά, θα είναι τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Γαζίου, που πλέον έχει στρέψει τη προσοχή της στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ στην πρεμιέρα, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΟΑΝ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αλμυρού στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής:
[wpse_matches team=”1003″ id competition=”103562″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P