Μεγάλη νίκη-αφιερωμένη στον Μανιά από το Λίντο!

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ, οι ποδοσφαιριστές του Λίντο, που επικράτησαν 3-0 των Νέων Εργοτέλη στο «Lido Soccer», πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη, που όπως ήταν αναμενόμενο, αφιερώθηκε ιδιαίτερα στον Νίκο Μανιά, τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, που πριν από περίπου δύο μήνες, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Στην ΜΕΘ μετά από τροχαίο 30χρονος ποδοσφαιριστής!

Οι ποδοσφαιριστές του Μάριου Ζερβίδη, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, γνωστοποίησαν πως η νίκη τους είναι αφιερωμένη ειδικά στον άτυχο συμπαίκτη τους, που στις 3 Αυγούστου του 2021, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι, στο πρώτο μέρος, μόλις στο 2ο λεπτό, οι Νέοι Εργοτέλη, έκαναν αισθητή τη παρουσία τους στα «καρέ» του Λίντο, με τον Κόκκινο να βρίσκεται απέναντι από τον Καργάκη, όμως δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με συνέπεια να μην γίνει απειλητικός και δύο λεπτά αργότερα, το Λίντο αυτή τη φορά, με τον Κουρή απείλησαν αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (9/10)

Α2 ΕΠΣΗ: Επιβλητικός Πήγασος, πήρε το ντέρμπι… νέων το Λίντο

Στο 28’ οι Νέοι Εργοτέλη, έφτασαν στο 0-1 αλλά το γκολ του Ντίσα, ακυρώθηκε ως οφσάιντ και με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, μετά από πάσα του Παπαδάκη, ο Κουρής βρέθηκε απέναντι από τον Δροσατάκη, αλλά τη τελευταία στιγμή, με προβολή, χάθηκε η ευκαιρία να «τελειώσει» τη φάση.

Στο 37’, νέα καλή στιγμή με τον Κόκκινο για τους Νέους Εργοτέλη, αλλά ο Καργάκης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το σουτ.

Στην επανάληψη, το Λίντο γρήγορα κατάφερε να βάλει το γκολ που θα «άνοιγε» το παιχνίδι. Στο 48’ μετά από ενέργεια του Διακάκη και σέντρα του ίδιου, ο Αντώνης Παπαδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δροσατάκη, κάνοντας το 1-0. Οι Νέοι Εργοτέλη, «απάντησαν» με μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, με τον Ντίσα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, να «τσιμπά» τη μπάλα προ του Καργάκη, όμως οι αμυντικοί του Λίντο αποσόβησαν τον κίνδυνο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 55’, νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Νέους Εργοτέλη, με τον Θεοδωράκη να «κόβει» παράλληλα, ο Ντίσα δεν κατάφερε να την «σπρώξει» στα δίχτυα, καθώς πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 57’ νέα ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Τβαούρι με κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ.

Στο 61’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαϊτζάκη, έδιωξε δύσκολα ο Καργάκης στη γωνία του και στο 71’ έγινε το 2-0, με τον Διακάκη και πάλι να «σερβίρει» και τον Αντώνη Παπαδάκη να «εκτελεί», «γράφοντας» το 2-0. Στο φινάλε, ο Σφακιανάκης με κεφαλιά από κοντά, «έγραψε» το τελικό 3-0.

Λίντο: Καργάκης, Δροσάτος, Διακάκης(86’ λ.τ. Πεδιαδιτάκης), Γιακουμάκης(26’ λ.τ. Παπαδάκης Α.), Τζαγκαράκης, Γκρίτζαλης, Παπαδάκης Ν., Τσαγλιώτης(46’ Σφακιανάκης), Κουρής(46’ Μαθιουδάκης), Κομνηνός, Βλαχάκης

Νέοι Εργοτέλη: Δροσατάκης, Τβαούρι, Μερκουλίδης, Πλατοκούκης, Πουλιανάκης(58’ Καλαϊτζάκης Δ.), Τσακόνι, Φραγκιαδάκης(65’ Καλαϊτζάκης Σ.), Ντάγια(74’ Γκιώνης), Θεοδωράκης(74’ Ντολακάκης), Κόκκινος(58’ Κρασανάκης Δ.), Ντίσα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P