Ζ. Νοικοκυράκης: «Φεύγω έχοντας τη συνείδηση μου καθαρή»

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην ομάδα της Τριτωνίας, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο του σωματείου.

Επίσημο: Παρελθόν ο Ζ. Νοικοκυράκης από τη Τριτωνία!

Ο τέως τεχνικός της ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους στο σωματείο και σε όλα τα επίπεδα, τονίζοντας πως αποχωρεί με την συνείδηση του καθαρή. Παράλληλα ευχήθηκε τα καλύτερα στους ποδοσφαιριστές ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Γενικό Αρχηγό, Γιάννη Πλακιωτάκη, αναφέροντάς πως απέκτησε ένα φίλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Τριτωνίας Αστριτσίου για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τρεις μήνες που ήμουν προπονητής στην ομάδα και να τους ευχηθώ η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Φεύγω από την ομάδα έχοντας την συνείδηση μου καθαρή και ήσυχη, ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, για την ομάδα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Στα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές, θέλω να πω ότι χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί σας. Εύχομαι έστω και σε αυτό το χρονικό διάστημα να βοήθησα κάποιον έστω και λίγο. Να ευχηθώ να έχετε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία γενικά και πολλές επιτυχίες, ότι καλύτερο για τον καθένα σας προσωπικά, σε ποδόσφαιρο και στις οικογένειες σας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Πλακιωτάκη, για την μεγάλη βοήθεια που μου έδινε όλο αυτό το διάστημα, σε όλα τα επίπεδα και θέλω να ξέρει ότι από την πλευρά μου απέκτησε ένα φίλο».