Βιντεοανάλυση και… σουβλάκια στην τελευταία προπόνηση της Δόξας Ηρακλείου

Η Δόξα Ηρακλείου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Σαββάτου (31/10) κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού, με το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης να περιλαμβάνει βιντεοανάλυση και… σουβλάκια.

Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ηρακλείου παρακολούθησαν στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή, τον αγώνα με τον Κόροιβο, με τον τεχνικό της ομάδας, Δήμο Χριστοφή, να επισημαίνει τα λάθη που έκανα οι παίκτες του, ενώ στη συνέχεια τήρησε την… υπόσχεση του, «κερνώντας» σουβλάκια τους ποδοσφαιριστές του, επειδή κράτησαν το «μηδέν» στο παιχνίδι με την Γαρίπα.

Αναλυτικά: «Με βίντεοανάλυση και… σουβλάκια η τελευταία προπόνηση της Δόξα Ηρακλείου πριν τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (31/10) με αντίπαλο τον Ηρακλή Νιπιδιτού.

Οι ποδοσφαιριστές του Δήμου Χριστοφή είδαν τον αγώνα με αντίπαλο τον Κόροιβο, με τον προπονητή της ομάδας να επισημαίνει τα λάθη που έγιναν και χρήζουν διόρθωσης.

Παράλληλα, έγινε πράξη η υπόσχεσή του και έφαγαν… σουβλάκια, με τον ίδιο να «κερνάει» κάτι που τους έχει υποσχεθεί όταν η ομάδα θα κρατάει το «μηδέν».

Υπενθυμίζουμε, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Lido Soccer αρχικά στις 15:00 το Λίντο θα φιλοξενήσει τους Νέους Ηροδότου και στις 18:00 η Δόξα τον Ηρακλή Νιπιδιτού».