Βγάζει δελτίο και παίζει ο Τσαμάρες!

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ κατατέθηκαν πριν από λίγο τα έγγραφα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Ματίας Τσαμάρες και πλέον μένει μόνο το τυπικό για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Αλμυρού.

Μια πολύ μεγάλη εσωτερική μεταγραφή φαίνεται να ολοκληρώνει ο Αλμυρός, αφού η ομάδα του Γαζίου κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία με την πρώην ομάδα του Τσαμάρες και πλέον όλα τα απαιτούμενα έγγραφα του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό σκέλος για να μπορέσει ο Κώστας Κιάσσος να τον χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στις τάξεις του Αλμυρού υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εξέλιξη του θέματος, αφού άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να ανεβάσει περαιτέρω την ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ματίας Τσαμάρες βρίσκεται στο νησί μας από τις 15 Ιανουαρίου, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αφού το δελτίο του δεν είναι έτοιμο, ωστόσο πλέον μετράει αντίστροφα για να φορέσει τα “πορτοκαλί”.