Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Δαμάστας!

Βαρύ πένθος στην οικογένεια της Δαμάστας καθώς έγινε γνωστή η είδηση του χαμού της μητέρας του προέδρου, Γιώργου Πολυχρονάκη!

Μάλιστα ο ίδιο με μία συγκινητική ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είπε το δικό του αντίο στην αγαπημένη του μητέρα. Συγκεκριμένα έγραψε: «Βιαζόσουν να πας κοντά στον μπαμπά.. Δεν σε προλάβαμε δυστυχώς… Να μας προσέχετε από εκεί ψηλά…»

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι (η σορός θα βρίσκεται στις 11:00 στην εκκλησία).

Η ανακοίνωση της Δαμάστας αναφέρει: ” Βαρύ είναι το χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας…

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και επί χρόνια ποδοσφαιριστής, παράγοντας και ψυχή της ομάδας, ο Γιώργος Πολυχρονάκης, πενθεί για τον απροσδόκητο χαμό της μητέρας του Καλλιρρόης Πολυχρονάκη και μαζί του πενθεί όλη η Δαμάστα… Η μητέρα του Γιώργου Πολυχρονάκη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 69 ετών σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε πάει μαζί με τα παιδιά της για μια χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια περιπέτεια υγείας. Δυστυχώς λίγες ώρες πριν μπει στο χειρουργείο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και κατέληξε…
Σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τον πρόεδρό μας Γιώργο Πολυχρονάκη και την οικογένειά του, σύσσωμος ο ΑΟ Δαμάστας, ο ηγέτης κ. Αντώνης Παπαδάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο., το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα τα στελέχη της ομάδας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και συμπαραστέκονται στο βαρύ πένθος…
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι (η σορός θα βρίσκεται στις 11:00 στην εκκλησία)”.

*Η δημοσιογραφική ομάδα του Grandsport.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γιώργο Πολυχρονάκη και την οικογένεια του.