Β2 ΕΠΣΗ: Η Παλιανή την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας!

Μπορεί τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα να έχουν μπει στον…πάγο και η χώρα να βρίσκεται σε γενικό καθεστώς Lockdown ωστόσο μέχρι τη διακοπή, αρκετές ήταν οι ομάδες που εντυπωσίασαν με την Παλιανή να είναι μία εξ αυτών και με όπλο την επίθεση οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, μαζί με το Άλογο Μαλεβιζίου.

Στην Παλιανή από την αρχή της σεζόν τέθηκε ως στόχος η άνοδος στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ και το ξεκίνημα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Φραγκίσκου Ποτηράκη βρίσκεται στην κορυφή της Β2 ΕΠΣΗ, μαζί με το Άλογο Μαλεβιζίου με 9 βαθμούς, ωστόσο όσο αναφορά την καλύτερη επίθεση είναι μόνη…πρώτη!

Συγκεκριμένα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές οι «πράσινοι» κατάφεραν να παραβιάσουν 12 φορές την αντίπαλη εστία, κάτι που μεταφράζεται σε 4 τέρματα μ.ο. ανά παιχνίδι.

Έτσι με όπλο την επίθεση η Παλιανή, θα προσπαθήσει και μετά τη διακοπή να δώσει συνέχεια στις νίκες ούτως ώστε να παραμείνει…ψηλά και να επιτύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.