Β. Κουβίδης: «Είναι αδιανόητο με όσα μας συμβαίνουν να το παίξουμε μάγκες και καουμπόηδες»

Ο πρόεδρος της Τυλίσου, Βασίλης Κουβίδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τόνισε πως όσοι παραβρέθηκαν στην χθεσινή (17/12) τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ, είναι και αυτοί που θέλουν περισσότερο από όλους να ξαναρχίσει το ποδόσφαιρο, αλλά παράλληλα και η… καθημερινότητα μας.

Ο Βασίλης Κουβίδης, δήλωσε πως «είναι αδιανόητο με τα όσα μας συμβαίνουν παγκόσμιος… υγειονομικά, οικονομικά κλπ, να προσπαθούμε να το παίξουμε μάγκες και καουμπόηδες», ενώ στο τέλος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κουβίδη: «Το πιο όμορφο που μπορεί να κάνει κάποιος… είναι να σέβεται το φίλο του… τον συνάδελφο του… τον συνάνθρωπο του. Είναι αδιανόητο με τα όσα μας συμβαίνουν παγκόσμιος… υγειονομικά… οικονομικά… κτλπ να προσπαθούμε να το παίξουμε μάγκες και καουμπόηδες. Εμείς που συμμετείχαμε χθες στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ να είστε σίγουροι ότι λαχτάρα με πιο πολύ από εσάς όλους τους ειδικούς… να ξαναρχίσει όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά κυρίως η καθημερινότητα μας. Αυτά για την ώρα. Καλές γιορτές σε όλους και καλή χρονιά».