Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ»

Μιλώντας στο ελληνικό πρόγραμμα του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού SBS, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο πρόσφατο «ξέσπασμά» του ενάντια στους… haters.

«Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων» και «ο καθένας με τη διαταραχούλα του», είχε γράψει μεταξύ άλλων στο twitter ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και το αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί (ξανά) σωρεία επιθετικών σχολίων.

«Πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο», είπε ο Στέφανος, λίγο πριν βγει από την καραντίνα του στη Μελβούρνη. «Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες. Γενικά μου αρέσει να προβάλλω και να αφήνω μια θετική αύρα  με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο.

Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι. Έτσι το βλέπω εγώ… Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής».