Το «Νερό Ρούβας» δίπλα στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και της εταιρίας «Νερό Ρούβας», όπου παρουσιάστηκε η εμπορική συνεργασία των δύο πλευρών, όπου μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε πως όποια έσοδα προκύψουν από την αγορά των σωματείων από την εταιρία θα παραδοθούν στην Ογκολογική Παιδιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Η εκδήλωση έγινε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, παρουσία της διοίκησης της ΕΠΣΗ και του γενικού διευθυντή της εταιρείας «Νερό Ρούβας», κ. Μιχάλη Ρολάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου αναφέρθηκαν οι λεπτομέρειες της χορηγικής συνεργασίας όπου έγινε γνωστό πως όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία που ανήκουν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένων και των Ηρακλειώτικων ομάδων της Γ Εθνικής, θα λάβουν από χίλιες πεντακόσιες φιάλες νερού από την εταιρεία, ενώ σε μία εξαιρετική κίνηση από τα «Νερό Ρούβας», έγινε γνωστό πως όποια έσοδα προκύψουν, αγοράζοντας έξτρα φιάλες ταυτόχρονα με την παραλαβή των δωρεάν, αυτά τα έξτρα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Τζόρτζογλου στην αναφορά του για την χορηγική συμφωνία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που το αντλείς χρήματα για να βοηθήσεις τον ερασιτέχνη παράγοντα είναι δύσκολο, όταν επιχειρήσεις κλείνουν είτε βρίσκονται σε ένα δύσκολο καθεστώς, έρχεται αυτή η εταιρεία να ξεδιψάσει τον Ερασιτέχνη παράγοντα. Αυτή η τεράστια εταιρεία με αυτή της τη βοήθεια με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που με τη βοήθειά της μπορούμε να συνδράμουμε και να ξεδιψάσουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία».

Από την άλλη πλευρά ο Α΄  Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο οποίος ήταν και εκείνος που έκανε τις  επαφές για να ολοκληρωθεί η συνεργασία μεταξύ της ΕΠΣΗ και της εταιρίας «Νερά Ρούβας» μεταξύ άλλων είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Ρολάκη και τον κύριο Κουτεντάκη  οι οποίοι είναι αρωγοί σε όλες τις κοινωνικές δράσεις και σε τέτοιες δύσκολες εποχές στήριξαν αυτό το εγχείρημα και μας βοηθούν να σταθούμε δίπλα στο ερασιτέχνη παράγοντα».

Ενώ μεταξύ άλλων ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας «Νερό Ρούβας» ανέφερε: «Μέσα από το εγχείρημα «Δίψα για Ζωή» προσπαθούμε να στηρίζουμε ενέργειες που προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Προσωπικά θεωρώ πως είναι μια απόφαση ευθύνης να στηρίξουμε τα κύπελλα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».