Το… μυαλό στο Κύπελλο

Τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τη Γόρτυνα που θα διεξαχθεί 21 Οκτωβρίου κατά πάσα πιθανότητα, έχουν στο «μυαλό» τους στην ΑΕΚατσαμπά με το συγκρότημα του Νίκου Ανδριανάκη, να μπαίνει στη «μάχη» του πρωταθλήματος λίγες ημέρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, είχαν το προγραμματισμένο «ρεπό» τους, ενώ στη 2η αγωνιστική δεν αγωνίζονται, καθώς βάση προγράμματος θα αντιμετώπιζαν το Μεταξοχώρι που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, ουσιαστικά η πρώτη τους… αγωνιστική θα είναι την 3η «στροφή», ενώ ο αγώνας Κυπέλλου όπως όλα δείχνουν θα γίνει 21/10.

Στα… αγωνιστικά, προβλήματα δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως «κούραση» από την συνεχιζόμενη προετοιμασία, καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν καθυστερήσει αρκετά για την ΑΕΚ, ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του Εργοτέλη, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Ο Νίκος Ανδριανάκης, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του και «περιμένει» τον επίσημο ορισμό του Κυπέλλου, για να δει εάν θα δοθεί νέο φιλικό παιχνίδι ή όχι πριν από το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα.