Το ευχαριστώ του ΟΦΗ για την παραχώρηση του Παγκρήτιου Σταδίου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, Κώστα Βαρδαβά, τον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, Δημήτρη Τσιράκο, καθώς και τον γεωπόνο, Νίκο Ντιγκάκη για την διευκόλυνση τους ως προς την παραχώρηση του Παγκρητίου σταδίου.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα (09/12) η ομάδα του ΟΦΗ, προπονήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, λόγω της συντήρησης που γίνεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, κ. Κώστα Βαρδαβά, στον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, κ. Δημήτρη Τσιράκο, καθώς και στον γεωπόνο κ. Νίκο Ντιγκάκη για την διευκόλυνση τους ως προς την παραχώρηση του Παγκρητίου σταδίου στην ομάδα μας.

Λόγω της συντήρησης των γηπέδου του Βαρδινογιαννειου Αθλητικού Kέντρου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, οι προπονήσεις στο Παγκρήτιο Στάδιο αποτελούν την ιδανική επιλογή ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων»,