Την Παρασκευή η «ανάσταση» της FL και των ερασιτεχνικών κατηγοριών;

Βαδίζουμε σε μια κρίσιμη εβδομάδα αναφορικά με το θέμα της επιστροφής των υπόλοιπων κατηγοριών στην δράση και όπως όλα δείχνουν η Παρασκευή αναμένεται να είναι μια μεγάλη ημέρα για όλους.

Οι πιέσεις της ΕΠΟ, αλλά και των ομάδων της Football League, Γ’ Εθνική και Ερασιτεχνικών κατηγοριών συνεχίζονται προς την κυβέρνηση και τους “λοιμοξιολόγους” προκειμένου άπαντες να επιστρέψουν στην… δράση και να βρουν ξανά το δρόμο τους κάτω βέβαια από πολλές δυσκολίες και ερωτηματικά.

Η κυβέρνηση φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο να επιχορηγήσει τα τεστ covid σε όλες τις ομάδες προκειμένου να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους και να σωθούν αρκετοί αθλητές από την καταστροφή, ωστόσο τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να πάρουν οι ειδικοί.

Στην ΕΠΟ επικρατεί αισιοδοξία για την θετική εξέλιξη της υπόθεσης, αφού μάλιστα περιμένουν ακόμα και την Παρασκευή να ανακοινωθεί η επιστροφή των υπόλοιπων κατηγοριών στα γήπεδα και φυσικά η επιχορήγηση της κυβέρνησης στις ομάδες για τα τεστ.

Πάντως με τον κορωνοϊό τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού οι αποφάσεις αλλάζουν καθημερινά ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας στην χώρα μας.

Όπως και να χει η Παρασκευή αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για όλες τις ομάδες που περιμένουν με αγωνία την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και άπαντες κρέμονται από τα… χείλι των λοιμοξιολόγων.