Τι είδαμε από τις ομάδες του Ηρακλείου στην Γ’ Εθνική

Είχαν συμπληρωθεί οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο κορωνοϊός σταμάτησε τον αθλητισμό και συνάμα την διοργάνωση.

Το Grandsport.gr σας παρουσιάζει τι είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές από τις ομάδες του Ηρακλείου…

Ηρόδοτος: Μια νέα ομάδα, με νέα διοίκηση που έχει στόχο τις πρώτες θέσεις. Ξεκίνησε δυναμικά, έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και σίγουρα με την επανέναρξη θα προσπαθήσει να ανεβάσει απόδοση και να φτάσει εκεί που θέλει.

ΠΟΑ: Έχει δείξει πολυ καλή εικόνα μέχρι τώρα. Έχει ένα αρκετά ανανεωμένο ρόστερ, με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Στόχος είναι η τετράδα και στις πρώτες αγωνιστικές έδειξε ότι μπορεί να το πετύχει, αρκεί να δείξει σταθερότητα με την επιστροφή στην δράση.

Δαμάστα: Ζει το… ονειρο με την πρώτη της συμμετοχή σε Εθνικές κατηγορίες. Έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο την χρονιά και ευελπιστεί σε παρόμοια συνέχεια. Θέλει δουλειά στην επιθετική γραμμή, όμως δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη…

Αλμυρός: Μπορεί να ξεκίνησε την χρονιά με βαριά ήττα, ωστόσο η συνέχεια ήταν μαγική. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και δείχνει ότι η δουλειά του Κώστα Κιάσου μπορεί να βοηθήσει το σωματείο να φτάσει ψηλά την φετινή χρονιά.

Πόρος: Έχει κάνει ριζικές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητικό επιτελείο. Χτυπήθηκε από τραυματισμούς, όμως δείχνει πως αν είναι σοβαρός μπορεί να φτάσει ψηλά. Περιμένουμε την επιστροφή και την σταθερότητα της ομάδας για να κάνει αυτό που ξέρει…

Γιούχτας: Πέρυσι έσπασε… κοντέρ. Φέτος δείχνει επηρεασμένος από τον κορωνοϊό, προσπαθώντας ακόμα να βρει τα πατήματα του στο πρωτάθλημα. Με την επιστροφή στην δράση σίγουρα θα πρέπει να αλλάξει ταχύτητα, αφού ο στόχος και πάλι είναι υψηλός.