Θλίψη στη Γόρτυνα για το χαμό του Γεώργιου Ραπτάκη!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Γόρτυνας εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Ραπτάκη ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 56 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. Γόρτυς:

«Το Α.Σ. Γόρτυς όπως και όλο το χωριό μας αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς θρηνεί για τον αναπάντεχο και πρόωρο χαμό του ποιμενάρχη του χωριού μας π. Γεωργίου Ραπτάκη που «έφυγε» χθες στα 56 του χρόνια.

Ο π. Γεώργιος Ραπτάκης ήταν ένας ποιμενάρχης που με την πολύχρονη παρουσία του στο χωρίο μας, σφράγισε με τον πιο ανεξίτηλο τρόπο τα θρησκευτικά και όχι μόνο πράγματα του χωριού μας.

Πρωτοπόρος, διορατικός, ακούραστος και ασυμβίβαστος δεν δίστασε πολλές φορές να τα βάλει με όλους και με όλα, προκειμένου να επιτύχει πάντα το καλύτερο για το ποίμνιο του. Παιδικές χαρές, δεντροφυτεύσεις, πνευματικά κέντρα, η πρωτοπόρα για την εποχή της ιστοσελίδα της εκκλησίας μας, θρησκευτικός τουρισμός, ακούραστο φιλανθρωπικό και θεολογικό έργο είναι μερικά μόνο από τα όσα αφήνει πίσω του ο π. Γεώργιος. Η μορφή του θα δεσπόζει πάντα στο χωριό μας, αλλά το κενό του δυστυχώς θα μείνει δυσαναπλήρωτο.

Το Α.Σ. Γόρτυς εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Καλό ταξίδι π. Γεώργιε

Η Νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 30/10/2020 στον Ιερό Ναό Αγίων Δέκα στου Αγίους Δέκα στις 2:00 το μεσημέρι, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 1:00».