Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον Αστέρα Τρίπολης

Άλλη μία ομάδα της Super League 1 έχει θετικό κρούσμα κορωνοϊού! Αυτή την φορά ο «συναγερμός» σήμανε στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «Αρκάδες» ανακοίνωσαν πως, κατά τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε, μέλος της ομάδας βρέθηκε θετικό στον ιό και τέθηκε σε καραντίνα, ενώ για λόγους ασφαλείας αναβλήθηκε η σημερινή (18/11) προπόνηση.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό σε μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε.

Ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η προπόνηση της Τετάρτης (18/11) αναβλήθηκε και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και στο προσωπικό του συλλόγου την Τετάρτη (18/11) διενεργήθηκαν τεστ ανίχνευσης Covid-19, τα οποία και θα επαναληφθούν σε δύο 24ωρα.

Το μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό απομονώθηκε και παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό με ήπια συμπτώματα. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις υποχρεώσεις της ομάδας».