Θα βρει το… φάρμακο στην μεσαία γραμμή;

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα στο “Αλκαζάρ” και ο Γιώργος Σίμος έχει μεγάλο “πονοκέφαλο” για την μεσαία γραμμή.

Πιο συγκεκριμένα οι Ντε Γκουζμάν, Σακόρ δεν υπολογίζεται αφού ταλαιπωρούνται από τραυματισμό, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Νέιρα, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και είχε συμπληρώσει κάρτες στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Με αυτές τις απουσίες, ο ΟΦΗ έχει αρκετά… κενά στην μεσαία γραμμή και ο 41χρονος τεχνικός καλείται να τα καλύψει όσο καλύτερα γίνεται, αφού μετά την ήττα με τον Απόλλωνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα εκτός από το… τρίποντο.

Η σίγουρη επιστροφή στην μεσαία γραμμή είναι αυτή του Μεγιάδο, ενώ από εκεί και μετά όλα τα ονόματα είναι… ανοιχτά για την μεσαία γραμμή.

Το μεγάλο στοίχημα πλέον του Σίμου είναι να μπορέσει να καλύψει σε ένα ακόμα ματς τα… κενά των απουσιών χωρίς να επηρεαστεί η εικόνα της ομάδας και φυσικά να πάρει τους τρεις βαθμούς που είναι και το ζητούμενο.