Τέσσερις επιστροφές και δύο «αποχωρήσεις» στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται και να περιμένουν την επιστροφή στη δράση.

Η ομάδα των Χανίων που βρίσκονταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέχρι τη διακοπή και μετά την επανέναρξη με τον ίδιο κορμό θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν στα υψηλά στρώματα.

Μάλιστα στις τάξεις της ομάδας αποφασίστηκε να μην κινηθούν για κάποιο ποδοσφαιριστή, ωστόσο μετράνε τέσσερις σημαντικές επιστροφές. Συγκεκριμένα στην ομάδα της ΣΥΝΚΑ επιστρέφουν οι Νίκος Βασιλάκης, Νίκος Νταγκουνάκης και Πέτρος Γιακουμάκης οι οποίοι είχαν δοθεί δανεικοί, ενώ ο Νίκος Πάτας ο οποίος είχε μεταγραφεί στους Χανιώτες από τον Ιάλυσο, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία με αποτέλεσμα να τίθεται πλέον στη διάθεση του προπονητή του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο οι Πέτρος Σοφούλης και Παναγιώτης Λαμπάκης έφυγαν για να υπηρετήσουν τη…μαμά πατρίδα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζονται για τη συνέχεια της Γ Εθνικής!