Συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00.

Στη συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι του κλάδου θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν το βαρύτατο πλήγμα, αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν υποστεί τα γυμναστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων αποφάσισε να πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου για τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.00.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή τηλεδιάσκεψης και θα αποτελέσει μια σημαντική προσπάθεια του κλάδου για ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας για τις καταστροφικές συνέπειες και το ενδεχόμενο αφανισμού του κλάδου από την παρατεινόμενη αναστολή λειτουργίας των γυμναστηρίων.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, εκπρόσωποι του κλάδου θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν το βαρύτατο πλήγμα, αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες που έχουν υποστεί τα γυμναστήρια.
Στη συνέντευξη θα προσκληθούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ολόκληρης της επικράτειας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΧΘΕΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ».