Συνεδριάζει η ΕΠΣΗ, η επανέναρξη στην «ατζέντα»

Μία ακόμα τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 ανάμεσα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, προκειμένου να γίνει όμως συζήτηση των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, χωρίς όμως να υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για το οποίο θα πρέπει να παρθεί απόφαση στην «ατζέντα».

Όπως τονίζουν στην ΕΠΣΗ, ουσιαστικά θα πραγματοποιηθεί διάλογος, διευρυμένος, προκειμένου να συζητηθούν τα μέχρι σήμερα γεγονότα, ενώ θα υπάρξει και ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου, για τις επαφές που ο ίδιος έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Αυτό που απασχολεί ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της Ιδομενέως, δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, εάν θα επιτραπεί, πότε αυτό θα συμβεί και με ποιες προϋποθέσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν νεότερες εξελίξεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το σίγουρο είναι, πως το «πλάνο» που έχουν στην ΕΠΣΗ στη παρούσα φάση, είναι πως σε περίπτωση που επιτραπούν οι ομαδικές προπονήσεις και οι αγώνες, τότε θα δοθεί ένα διάστημα περίπου 20 ημερών στις ομάδες για να προετοιμαστούν, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή είναι απλά μία «θεωρία» καθώς στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη που θα τους κάνει να είναι αισιόδοξοι.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πότε και πως θα γίνει η επανεκκίνηση του αθλητισμού… τότε και μόνο τότε θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το «πλάνο» που θα ακολουθήσει η ΕΠΣ Ηρακλείου.