Στην αποστολή ο Μέντες ενόψει Γιούχτα

Η ομάδα του Αλμυρού ανακοίνωσε την αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι της Γ Εθνικής με αντίπαλο τον Γιούχτα, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Ζεέντορφ Μέντες, να είναι μέσα στους «εκλεκτούς» του Κώστα Κιάσσου.

Η ενημέρωση του Αλμυρού: «Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα του Κρητικού Ομίλου της Γ Εθνικής (10ος Όμιλος) όπου στο πλαίσιο της 4η αγωνιστικής ημέρας η ομάδα μας (3η θέση, 2 νίκες, 1 ήττα, 6β) αντιμετωπίζει τον Γιούχτα (9η θέση, 1 νίκη, 1 ισοπαλία, 1 ήττα, 4β).

Ο Κώστας Κιάσσος έχει τον «ευχάριστο» πονοκέφαλο να επιλέξει τους 11 πιο ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές για την αρχική 11άδα και τους 7 αναπληρωματικούς από την 23μελή αποστολή που απαρτίζεται από τους: Χανιωτάκη, Βλαχάκη, Γενιτσαρίδη, Αγαπάκη, Ζέλιο, Δαμιανάκη, Leon, Γιαλούση, Ξενοκτιστάκη, Ρουμπάκη, Σταματάκη, Κουγιουμτζή, Zeedοrf, Mendes, Μωραίτη, Μίσκου, Αζίζι, Conzalo, Garret, Μαχαίρα, Τοπούζη, Χαιντίνι, Κεφαλογιάννη και Στρατήγη.

Δυστυχώς για τους φιλάθλους, ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στις κερκίδες εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του Covid-19 που ισχύον σε όλη την Ελλάδα με στόχο την διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

Θα έχουμε όμως όλοι την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον αγώνα στην τηλεόραση χάρη στο ΚΡΗΤΗ TV που θα τον μεταδώσει live στις 15:00.
Καλή επιτυχία την ομάδα μας».