Σπουδαία προσθήκη με Κουτσογιαννάκη ο ΠΑΟΚ!

Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Μάριου Σηφάκη, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Μανώλη Κουτσογιαννάκη…

Η ομάδα του ΠΑΟΚ “ψαχνόταν” για περαιτέρω ενίσχυση στο σωματείο για την φετινή χρονιά προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο που έχει βάλει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έτσι το απόγευμα της Τρίτης, οι “ασπρόμαυροι” ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον Μανώλη Κουτσογιαννάκη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στις Κ του Εργοτέλη, ενώ το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε επαγγελματικό στον Εργοτέλη. Την περασμένη χρονιά φορούσε τη φανέλα του Ηροδότου στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘνικής.

Η ανακοίνωση: Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανώλη Κουτσογιαννάκη! Ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης με καταγωγή από τον Κρουσώνα ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη και αρχηγός της Κ17-Κ19. Το καλοκαίρι του 2018 μεταπήδησε στην ΠΑΕ Εργοτέλης για έναν χρόνο όπου και δόθηκε δανεικός τη σεζόν 2019-2020 στην ομάδα του Ηροδότου. Μανώλη η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ σε καλωσορίζει και σου εύχεται από καρδιάς υγεία και πολλές επιτυχίες”