Σημαντικές προσθήκες για Φαιστό

Ιδιαίτερες σημαντικές προσθήκες ολοκλήρωσε η ομάδα της ΑΕ Φαιστού, προχωρώντας ουσιαστικά σε έξι προσθήκες ενώ δύο παιδιά από την ακαδημία προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Μιχάλης Σωπασής, Ιωσήφ Ταφλάι, Ηρακλής Μαυροπετσάκης, Σάββας Καρταλλιανάκης, Ηρακλής Αναγνωστάκης και Γιάννης Χριστοδουλάκης τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με τη φανέλα της Φαιστού με τον Χρήστο Ορφανουδάκη να προσθέτει σημαντικά γρανάζια στο ρόστερ.

Με εξαίρεση τον Ηρακλή Αναγνωστάκη που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει μέχρι σήμερα ενσωματωθεί στην ομάδα, όλοι οι υπόλοιποι μετέχουν κανονικά στη προετοιμασία και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν και το ντεμπούτο τους στην πρεμιέρα με αντίπαλο τα Δειλινά.

Πέραν των μετεγγραφών, έχουν προωθηθεί και δύο παιδιά από την ακαδημία, οι Κιουμουρτζάκης Νίκος-Χατζηδάκης Αναστάσης, αμφότεροι γεννηθέντες το 2006 με εξαιρετικά δείγματα γραφής μέχρι στιγμής, ενώ ο Χρήστος Ορφανουδάκης “ψάχνει” ένα κεντρικό αμυντικό για να μπορέσει να ολοκληρώσει το ρόστερ του.