Σε καθημερινή επαφή η ΕΠΣΗ με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς

Η ΕΠΣΗ μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε πως βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας νεότερες εξελίξεις γύρω από το θέμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ενώ κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Ένας μήνας συμπληρώνεται από την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων και προπονήσεων, σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ως Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου κατανοούμε απόλυτα τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς των σωματείων, των παραγόντων και όλων των εμπλεκομένων με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με την ΕΠΟ και τους αρμόδιους φορείς, περιμένοντας νεότερες εξελίξεις και αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ωστόσο ακόμα δεν μπορεί ουδείς να δώσει μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι και πότε θα αποφασιστεί η άρση των περιοριστικών μέτρων, προκειμένου να επανέλθει η ομαλότητα στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Για άλλη μια φορά καλούμε άπαντες να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας και ευελπιστούμε ότι σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα…

EK TOY Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ».