Πρόβλημα με Κόατενγκ και Ποζατζίδη στον Εργοτέλη

Αμφίβολοι θεωρείται η συμμετοχή των Ποζατζίδη, Κόατενγκ στο ματς της Κυριακής με την Καραϊσκάκης, μετά τον τραυματισμό τους στο παιχνίδι με τα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας μπακ υπέστη ένα χτύπημα την γάμπα και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας, ενώ ο Κόατενγκ υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη: Μετά το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στα Χανιά, η ομάδα μας σήμερα συγκεντρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου για πρωινή προπόνηση.

Το σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ με το πρώτο να αποτελείται απ’ τους ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς, οι οποίοι έκαναν προπόνηση αποκατάστασης. Αντίθετα οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας.

Ατομικά προγράμματα συνεχίζουν οι Σαρρής και Κουτάντος ενώ ο Ποζατζίδης και ο Kwateng που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα εξετάστηκαν σήμερα, με τον πρώτο να έχει χτύπημα στην γάμπα ενώ ο Kwateng υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή που το πρωί του Σαββάτου θα ταξιδέψει για την Άρτα και το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης.