«Πρώτη» Μπαλογιάννη – Μέσα ο Σακόρ!

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε την Τετάρτη (7/10) το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης.

Από την σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Σταϊκος, Σαρδινέρο, οι οποίοι έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ εκτός έμεινε και ο Νέιρα, αφού την Τρίτη υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, παράλληλα θεραπεία έκαναν οι Βούρος, Γιαννούλης.

Στα θετικά για τον Γιώργο Σίμο είναι η επιστροφή του Βαγιεμπά Σακόρ στις προπονήσεις. Υπενθυμίζουμε από το ΒΑΚ απουσιάζουν και οι διεθνείς Σελίμοβιτς, Ουές, Γκαργκαλατζίδης και Διαμαντής.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ: 

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Πασχάλης Στάικος και Adrian Sardinero, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Juan Neira, που χθες (6/10) υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Vajebah Sakor προπονήθηκε κανονικά. Θεραπεία έκανε ο Πραξιτέλης Βούρος, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και Απόστολος Διαμαντής.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχε ο Felipe Souza, ενώ οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, σε δυο γκρουπ. Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων και κατοχής της μπάλας.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (8/10), στις 17:00.