Προπονήθηκε κανονικά ο Μπουρσέλης

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Ταουσιάνη στη σημερινή (25/01) προπόνηση, καθώς ο Αντώνης Μπουρσέλης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που το ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό διάστημα και σήμερα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Παράλληλα, οι Σαρρής και Κουτάντος δεν παρευρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου λόγω ιατρικών εξετάσεων, για τους τραυματισμούς τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Το επόμενο πρωινό απ’ το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξανά στη γήπεδο για προπόνηση.

Οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ παικτών, με το πρώτο να περιλαμβάνεται απ’ τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες οι οποίοι έκαναν αποκατάσταση ενώ το στο δεύτερο γκρουπ συμπεριλήφθηκαν οι υπόλοιποι που εκτέλεσαν πρόγραμμα υψηλής έντασης αλλά μικρής διάρκειας. 

Στα ευχάριστα της ημέρας, ο Μπουρσέλης ενσωματώθηκε κανονικά στην προπόνηση δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ Σαρρής και Κουτάντος δεν παρευρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου λόγω ιατρικών εξετάσεων, για τους τραυματισμούς τους. 

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση ενώ το απόγευμα, η ομάδα θα αναχωρήσει για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Χανιά την Τετάρτη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος».