Προπονήθηκε κανονικά ο Μαρινάκης

Ο Νίκος Μαρινάκης συμμετείχε κανονικά στην σημερινή (30/10) προπόνηση του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, «ανεβάζοντας» έτσι τις πιθανότητες ώστε να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο (01/10) παιχνίδι.

Ο Σολίς ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Βούρος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάν Νέιρα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γιαννούλης, Σαρδινέρο και Φερέιρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (1/11) με την ΑΕΚ.

Ο Nazareno Solis συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος ακολούθησε επίσης μέρος του προγράμματος.

Ο Juan Neira έκανε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Adrian Sardinero και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Ο Adil Nabi δεν προπονήθηκε.

Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, ασκήσεις τακτικής με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (31/10), στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ».