Προπονήθηκαν Μέντες και Μπερντίος

Στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Αλμυρού, βρίσκονται ο Μέντες Ζέεντορφ Σούσε και ο Μάρκος Μπερντίος, πραγματοποιώντας μάλιστα και την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα της ομάδας του Γαζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, τόσο ο Πορτογάλος Μέντες Ζέεντορφ όσο και ο Μάρκος Μπερντίος προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου και ήδη προχωράνε οι διαδικασίες για την απόκτησή τους.

Ο Μέντες Ζέεντορφ Σούσε είναι 23 ετών, γεννήθηκε στην πόλη Αλμάδα, της Περιφέρειας Σετουμπάλ της Πορτογαλίας, έχει αγωνιστεί στις μικρές κατηγορίες της χώρας του όπως επίσης και στην Αγγλία, μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο κέντρο σε θέση εξαριού ή οκταριού.

Το «ψάχνει» για δύο ο Αλμυρός, αναμένεται μία αποχώρηση!

Παράλληλα, πέραν του Πορτογάλου, όπως είχε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Grandsport.gr, στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο 19χρόνος Μάρκος Μπερντίος που ανήκει στα Χανιά και θα δοθεί δανεικός για ένα έτος για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Είναι 19 χρονών, γεννήθηκε 1 Ιανουαρίου του 2001, αποτελεί παίκτη από την ακαδημία του Κισσσαμικού και έχει γίνει επαγγελματίας, καθώς στην ομάδα των Χανίων, πιστεύουν στις δυνατότητες και τις ικανότητές του ενώ και πέρυσι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Πανακρωτηριακού.