Το Grandsport.gr, «γεννήθηκε» τον Μάρτιο του 2013 από μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων και δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους αναγνώστες/επισκέπτες του αξιόπιστη και αναλυτική ενημέρωση µε συνέπεια, ενθουσιασμό και ταχύτητα.

Από τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, κέρδισε την αποδοχή και την αγάπη του φιλοαθλητικού κοινού και παρουσίασε σταθερά αυξανόμενη επισκεψιμότητα (νέοι επισκέπτες και επαναλαμβανόμενοι).

Η δημοσιογραφική ομάδα του, αναζητά διαρκώς ειδήσεις φέρνοντας τον κρητικό αθλητισμό πιο κοντά στον επισκέπτη/αναγνώστη. Η ομάδα marketing και διαφήμισης εστιάζει στη δημιουργία αποτελεσματικών τρόπων προβολής και ανάδειξης της κρητικής επιχειρηματικότητας συνδέοντας το επιχειρείν µε τον αθλητισμό και την κοινωνία µας.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι σήμερα έχει 8.564.899 επισκέψεις από 1.548.403 μοναδικούς αναγνώστες ενώ τα άρθρα έχουν αναγνωσθεί 35.114.897 φορές!

Διεύθυνση

Από τον Οκτώβριο του 2020, το Grandsport.gr, λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση αλλά με τις ίδιες αρχές και αξίες που το έφεραν τα προηγούμενα χρόνια, στην κορυφή της αθλητικής σας ενημέρωσης.

H εταιρεία «ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ» και το Grandsport.gr, έχουν αδειοδοτηθεί και έχουν ενταχθεί στο μητρώο των ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα με Αριθμό Μητρώου 14056.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την διεύθυνση καλέστε στο 6981092750 ή στείλτε mail στο metaxakis@grandsport.gr

Δημοσιογραφική ομάδα

Συνεργάτες του Grandsport.gr είναι γνωστοί και αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι με ειδίκευση στα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Ηρακλείου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για την τρέχουσα επικαιρότητα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το Δημοσιογραφικό Τμήμα, στείλτε mail στο press@grandsport.gr και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εμπορικό τμήμα

Με σοβαρότητα και συνέπεια, το Grandsport.gr αποτελεί το μέσο, ώστε ν ΄αποκτήσει η επιχείρησή σας την εξωστρέφεια που χρειάζεται και να μπει δυναμικά στην αγορά. Οι δεκάδες συνεργάτες – πελάτες μας, οι οποίοι διαφημίζονται μόνιμα στο Grandsport.gr, αποτελούν την απόδειξη, ότι η διαφήμισή σας σε εμάς, είναι εύστοχη και αποτελεσματική.

Για την διαφημιστική προβολή της εταιρείας σας, στείλτε mail στο sales@grandsport.gr και σύντομα ένας από τους εκπροσώπους μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς ή διαφορετικά καλέστε στο 6981092750