Πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων ο Γ. Π. Κουτεντάκης, επίσημα σέντρα

Ο Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως έγινε γνωστό από την Ένωση με ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα επισημοποιήθηκε η έναρξη των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 κατηγορίας με περιορισμό ατόμων (50 στο σύνολο) ενώ θα πρέπει τα σωματεία να αποστείλουν λίστα ατόμων!

Παράλληλα έγινε γνωστό πως έχει σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ για να υπάρξει διευκόλυνση για τις οφειλές των σωματείων, ενώ όσο αναφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων Γ Εθνικής και Τοπικών Πρωταθλημάτων ορίστηκε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και τα μέλη Παπαδάκη-Φανουράκη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ, αναφέρει: «Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) Ο κ. Θεόφιλος Ασλάνης ενημέρωσε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορεί να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφασίστηκε ομόφωνα να είναι ο κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης. Οι κ.κ. Γιώργος Φανουράκης και Μανώλης Μαθιουδάκης παραμένουν μέλη της Επιτροπής.

2) Εστάλη αίτημα στην ΕΠΟ και αναμένεται απάντηση γραπτώς από την Ομοσπονδία ώστε να υπάρξει διευκόλυνση για τις οφειλές των σωματείων.

3) Αναφορικά με την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν κανονικά το προσεχές σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου με την 1η αγωνιστική της Α1 και της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ. Ο κ. Κουτεντάκης επικοινώνησε με την ΓΓΑ και τον κ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Λόγω του ότι το Ηράκλειο είναι περιοχή που τελεί υπό μέτρα αυξημένης επιτήρησης για την πανδημία, οι αγώνες θα γίνονται με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες στους πάγκους, θερμομέτρηση, αντισηπτικά κ.α.) και ανώτερο αριθμό 50 ατόμων εντός αγωνιστικού χώρου. Τα γηπεδούχα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση των μέτρων. Μέχρι την Παρασκευή κάθε ομάδα (γηπεδούχος και φιλοξενούμενη) θα πρέπει να στέλνει με email στην ΕΠΣ Ηρακλείου (info@epsirakliou.gr) την αποστολή με τα άτομα που θα βρίσκονται στο γήπεδο.
Σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ΟΛΟΙ οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών στα γήπεδα. Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργία εργασίας και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης/δημοσιογράφοι, επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο.

4) Έγινε συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Γ’ Εθνικής και Τοπικών Πρωταθλημάτων που ανήκουν πλέον στην Ένωση. Ορίστηκε επιτροπή τηλεοπτικών που αποτελείται από τους κ.κ. Τζώρτζογλου, Παπαδάκη και Φανουράκη.

5) Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες ενόψει της συνάντηση που θα γίνει αύριο Τρίτη 06/10 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ με τα σωματεία για το νέο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα».