Πως γίνεται να χάθηκε τέτοιο παιχνίδι;

Ο ΟΦΗ γνώρισε μια ακόμα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Grandsport.gr πως γίνεται ένα ματς σαν το χθεσινό να χάθηκε…

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου το απόγευμα της Τρίτης έκαναν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ναι είναι αλήθεια είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Έβγαζαν φάσεις, “χτυπούσαν” τον Αστέρα είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ και αντί να πάρει έστω τον βαθμό, αφού αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς έστω μην το χάσεις, ο ίδιος το έχασε από μια και μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του αντιπάλου.

Απίστευτο; Κι όμως το ζήσαμε και αυτό στον φετινό… Γολγοθά που βαδίζει ο ΟΦΗ, χτυπημένος από “απουσίες” βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και λάθος χειρισμών στο μεταγραφικό κομμάτι του συλλόγου. Ο ΟΦΗ θύμισε την Τρίτη την ομάδα που έβγαζε φάσεις στο γήπεδο, που έπαιζε με πάθος βγάζοντας παράλληλα και ωραίους αυτοματισμούς σε κάποια σημεία της αναμέτρησης, ωστόσο “πληρώνει” την έλλειψη επιθετικού, αφού δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

Ο Καστάνιος ήρθε καθυστερημένα, το τρένο των πλέι οφ φαίνεται να έχει χαθεί , αφού βρίσκεται στο -11 και μόνο με… θαύμα και υπερβάσεις μπορεί να το προλάβει, όμως σε αυτή τη χρονική στιγμή ο διχασμός δεν βοηθάει πουθενά. Όπως είπε και ο Σίμος δικαιολογημένα ο κόσμος φωνάζει αφού περίμενε μια διαφορετική χρονιά. Και εμείς το ίδιο. Όμως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τους τραυματισμούς και την… γκίνια. Γιατί για γκίνια μιλάμε, όταν έχεις χάσει τα καλύτερα σου… όπλα από τραυματισμούς.

Σίγουρα όλοι έχουν κάνει λάθη στην φετινή χρονιά, από τον Γιώργο Σίμο, την διοίκηση ακόμα και τους ποδοσφαιριστές, όμως δεν πρέπει από τώρα να γίνει ο απολογισμός. Στο τέλος της σεζόν η ίδια η διοίκηση θα αξιολογήσει πρώτη την χρονιά, θα καταλάβει τα λάθη της και θα πορευτεί για το καλύτερο. Από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος…