Ποδοσφαιρική ανάλυση μέσω τηλεδιάσκεψης στον Πόρο

Μπορεί η αναστολή των πρωταθλημάτων και το lockdown να μην επιτρέπουν αγώνες και προπονήσεις, όμως ο Πόρος προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, με τον Βασίλη Κρασανάκη, να κάνει ποδοσφαιρική ανάλυση μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά: «Διαδικτυακή συνάντηση των «μπλε» την Κυριακή το βράδυ (15/11) μετά και το νέο STOP στην αγωνιστική δράση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και την απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων. Ποδοσφαιροανάλυση είχε το… μενού στον Πόρο.

Το προπονητικό τιμ συνομίλησε μέσω της τεχνολογίας με τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και συζήτησαν για τι άλλο, για μπάλα. Μέσω ειδικών βίντεο που είχε ετοιμάσει και προβλήθηκαν ο Βασίλης Κρασανάκης έκανε ποδοσφαιρική ανάλυση στους παίκτες του με τη συμμετοχή και των ίδιων σε αυτήν όσον αφορά την αμυντική τακτική, την επιθετική τακτική από τα πλάγια, ενώ έγινε αναφορά και σε άλλα κομμάτια του παιχνιδιού.

Παράλληλα ο τεχνικός των “μπλε” ζήτησε από τους παίκτες του ν’ ακολουθούν το ατομικό πρόγραμμα που τους έδωσε στη διακοπή, να προσέχουν τον εαυτό τους και την υγεία τους και να βρίσκονται σε εγρήγορση, περιμένοντας τις εξελίξεις για το πότε θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος από το νέο έτος πλέον».