Πήραν… δεσμεύσεις από ΕΠΟ και συνεχίζουν τον «αγώνα» με Αυγενάκη και Πολιτεία!

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη  ανάμεσα σε ΕΠΟ και ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής, με τα πρώτα δείγματα για επανέναρξη των πρωταθλημάτων να είναι αρκετά θετικά, ενώ άμεσα αναμένεται να γίνει εκ νέου συνάντηση με φορείς της κυβέρνησης και φυσικά τον Λευτέρη Αυγενάκη για τις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την σέντρα του πρωταθλήματος.

Στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Παναγιώτη Διακοφώτη, μέλος της επιτροπής της ΕΠΟ και τους ποδοσφαιριστές της Γ Εθνικής, ο πρώτος τόνισε πως θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα και θα υπάρχει και μεγάλη στήριξη από την Διοργανώτρια Αρχή, αλλά και από UEFA και FIFA.

Πάντως από την ΕΠΟ υπήρξε δέσμευση, πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στην δράση και πάλι μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, αφού τονίστηκε από τους εκπροσώπους ότι θα αναλάβει τα έξοδα με την βοήθεια της ΦΙΦΑ και της UEFA.

Μάλιστα  στην τηλεδιάσκεψη θα στείλουν έγγραφο στην πολιτεία και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού προκειμένου να μάθει ΠΣΑΠ, ομοσπονδία και ποδοσφαιριστές  το πρωτόκολλο, την έναρξη του πρωταθλήματος και πως θα μπορέσει να εφαρμοστεί για να έχουμε σέντρα στην Γ’ Εθνική με τις απαραίτητες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο ποδοσφαιριστής του Γιούχτα, Τάσος Τριανταφύλλου

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές όσον αφορά την Γ’ Εθνική και όχι μόνο και οι επόμενες ώρες – ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.