Παρουσίασε φανέλα και ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ποσειδώνας

Τη φανέλα που θα φοράει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο παρουσίασε ο Ποσειδώνας μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας ευχαρίστησαν τον κόσμο ο οποίος προμηθεύεται της κάρτες διαρκείας παρότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο λόγω του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση:

Ο Ποσειδώνας μας πανέτοιμος για την νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει τις υποχρεώσεις του Το Σάββατο 10 Οκτώβριου στο γήπεδο του Ατσαλένιου που θα είναι η έδρα μας για την νέα αγωνιστική περίοδο και φιλοξενούμε τον πρωταθλητή Α.Ο Μοχου !

Δυστυχώς οι φίλοι της ομάδας δεν θα μπορέσουν λόγο των απαγορευτικών υγειονομικών διατάξεων να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας !
Υπομονή φίλοι μας και σύντομα όλοι μαζί θα συναντηθούμε στους αγωνιστικούς χώρους !Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μια ευχάριστη ποδοσφαιρική περίοδο και να βγούμε όλοι νικητές από αυτή την μάχη της υγειονομικής κρίσης !

Ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους φίλους της ομάδας που στηρίζουν με την αγορά της κάρτας φίλου την ομάδα μας καθώς επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της ομάδας μας ,για τους οποίους θα γίνει ξεχωριστή τελετή παρουσίασης σε διαφορετικό χρόνο με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα !

Σας παρουσιάζουμε την επίσημη φανέλα της ομάδας μας για την έναρξη των αγώνων ! Καλή αρχή Ποσειδωνάρα μας