Παρί – Μπασακσεχίρ: Σήμερα Τετάρτη(09/12) η συνέχεια του παιχνιδιού!

Σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασασκεχίρ η οποία διακόπηκε στο 13ο λεπτό μετά τις καταγγελίες των φιλοξενούμενων για ρατσιστική επίθεση του 4ου διαιτητή στον βοηθό τους Πιέρ Γουεμπό.

Η Μπασακσεχίρ κατηγορεί τον τέταρτο για ρατσιστικό σχόλιο

Μετά το χαμό που επικράτησε και την καταγγελία της Μπασακσεχίρ για ρατσιστικό σχόλιο του τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης στον βοηθό προπονητή των Τούρκων, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από το γήπεδο και η αναμέτρηση διακόπηκε από την UEFA.

Ωστόσο με ανακοίνωσή της  η UEFA έκανε γνωστό πως θα διεξαχθεί έρευνα για το περιστατικό και παρά το γεγονός πως η Μπασακσεχίρ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, έλαβε την απόφαση να μην διακόψει το ματς εις βάρος της Μπασακσεχίρ που αποχώρησε από το γήπεδο (ο κανονισμός της UEFA προβλέπει τιμωρία σε περίπτωση αποχώρησης) αλλά να συνεχιστεί το παιχνίδι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου από το 13ο λεπτό και υπό νέα διαιτητική ομάδα.

Στην επίσημη ενημέρωση μάλιστα ανέφερε ότι «μετά από συζήτηση και με τις δύο ομάδες αποφασίστηκε κατ’ εξαίρεση να παιχτούν τα εναπομείναντα λεπτά με νέα διαιτητική ομάδα και σέντρα στις 19:55. Η έρευνα για τη διερεύνηση των γεγονότων θα ξεκινήσει άμεσα».