Παλικαρίσιο διπλό ψυχολογίας!

Ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 σκοράροντας για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή κράτησε και το μηδέν παθητικό επίσης για πρώτη φορά στη χρονιά.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, μετά από ένα κακό πρώτο μέρος παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο δημιουργώντας ευκαιρίες ενώ για πρώτη φορά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με χρυσό σκόρερ τον Μανουσάκη.

Έχοντας και την τύχη για πρώτη φορά με το μέρος του ο Εργοτέλης είδε την κεφαλιά του Ανδρέου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στιγμές νωρίτερα είδε τον Κατσιμήτρο να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Μπραντίγια.

Η συνέχεια βρήκε τα Χανιά να προσπαθούν μεν για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να απειλούν ιδιαίτερα και τον Εργοτέλη με εξαίρεση ένα καταιγιστικό 5λεπτο των γηπεδούχων να κρατάει με σχετική ευκολία το υπέρ του σκορ.

Έτσι με δύο «πρωτιές» για τη φετινή σεζόν, αυτή του πρώτου γκολ και της πρώτης φοράς που κράτησε ανέπαφη την εστία του ο Εργοτέλης έφτασε σε αυτό το σπουδαίο διπλό το οποίο φυσικά θα ανεβάσει και την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας…