Π. Βούρος: «Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη»

Στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος ωστόσο δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού

Ο έμπειρος αμυντικός, τόνισε πως η ομάδα του αδικείται από τα αποτελέσματα αφού παρουσιάζει καλό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως άπαντες θέλουν να κερδίσουν τον περυσινό πρωταθλητή.

Τέλος μίλησε για την επιστροφή του στην δράση, αποκαλύπτοντας πως την επόμενη αγωνιστική θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα το ματς. Πιστεύω ότι στα τελευταία παιχνίδια μας αδικεί το αποτέλεσμα αφού παίζουμε καλά και πιστεύουμε στο πλάνο του προπονητή μας. Αυτά τα ματς τα περιμένουν όλοι για να κερδίσεις τους πρωταθλητές. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη νίκη».

Για τον κόσμο: «Έχουμε συνηθίσει πλέον την απώλεια του κόσμου. Ο κόσμος μας θα ήταν ο 12ος παίκτης αφού στηρίζει την ομάδα όπου και να παίζει. Ειδικά σε τέτοιο ματς θα μας βοηθούσε για τη νίκη».

Για τον Ολυμπιακό: «κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύνατα σημεία. Άπαντες δουλεύουν στο πλάνο του προπονητή και είναι σταυροί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη».

Για το ποτέ θα είναι έτοιμος «Στο επόμενο ματς θα είμαι στην διάθεση του προπονητή»