Η εταιρεία «ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ» με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία είναι η κύρια και δικαιούχος χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, www.grandsport.gr (άλλως αποκαλούμενος ως ο «ιστότοπος»), σε συνεργασία με την εταιρεία «Filia’s Traditional House», διενεργούν κοινό διαφημιστικό διαγωνισμό μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς Facebook & Instagram του «ιστότοπου» και οι όροι του διαγωνισμού είναι οι παρακάτω:

1.ΔΩΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία «Filia’s Traditional House» θα προσφέρει ΔΥΟ (2) διανυκτερεύσεις για ΔΥΟ (2) άτομα στο ομώνυμο κατάλυμα που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

2.ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Από 5/04/21 έως και 15/04/21 με ευθύνη του «ιστότοπου».

3.ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει μέσω ανεξάρτητης εφαρμογής με ευθύνη του «ιστότοπου» στις 16/04/2021 και ώρα 12:00, ηλεκτρονικά. Προτεινόμενη εφαρμογή είναι το osortoo.com.

4. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Για λόγους διαφάνειας, η εταιρείας «ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ» υποχρεούται να δημοσιοποιήσει το βίντεο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που θα αναδειχθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του. 

5. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Για να υπολογιστεί ως έγκυρη μία συμμετοχή, θα πρέπει να καλύπτονται τα παρακάτω κριτήρια: 

  • Ο χρήστης να έχει κάνει LIKE ή FOLLOW στις σελίδες Grandsport.gr & Filia’s Traditional House σε Facebook ή Instagram αντίστοιχα.
  • Ο χρήστης να κάνει σχόλιο (comment) στην αρχική μακέτα του διαγωνισμού με mention (@example) έναν φίλο/η του.
  • Κάθε σχόλιo με διαφορετικό mention (@example) αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή. 

6. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΩΡΟΥ

Η χρήση του δώρου των δύο διανυκτερεύσεων, για να χρησιμοποιηθεί, θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάλυμα, τόσο για την έγκαιρη κράτηση αλλά και για την έλεγχο διαθεσιμότητας. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και η High Season(1/6-31/8). 

7. ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

α. Οι παραπάνω όροι, έχουν συμφωνηθεί από τις συνδιοργανώτριες εταιρείες «ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ» και «Filia’s Traditional House». 

β. Στον διαγωνισμό δεν δύναται να συμμετάσχουν συγγενείς 1ου & 2ου βαθμού των στελεχών-υπαλλήλων των δύο εταιρειών.