Ολοκληρώθηκε η συμφωνία Candia – Δαμάστας – Στόχος η δημιουργία Κ18

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις ακαδημίες του Candia με την Δαμάστα, με τους “νεοφώτιστους” να ανακοινώνουν τι ακριβώς θα θα περιλαμβάνει η συνεργασία.

Όπως ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία προκειμένου να υπάρξει συνεργασία, κάτι που τελικά οριστικοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από την Δαμάστα.

Στα… σκαριά συνεργασία Candia – Δαμάστας

Στόχος λοιπόν της συνεργασίας αυτής είναι να δημιουργηθεί ομάδα Κ18 στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ΕΠΣΗ, με την ονομασία «Δαμάστα-Candia Sport» , κάτι που αναμένεται να φέρει εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O AO Δαμάστας, δίνοντας βαρύτητα στην ανάπτυξη και στα νέα ταλέντα, εντάσσει ένα νέο σημαντικό μέλος στην οικογένειά του, το Candia Sport! Μια ακαδημία που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τα διαπιστευτήριά της στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο σε επίπεδο ανάπτυξης και τεχνογνωσίας στις υποδομές.
Ο ΑΟ Δαμάστας και το Candia Sport ενώνουν πλέον τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται πολύ στενά, δίνοντας μια νέα προοπτική για το μέλλον.

Πρώτος και κύριος στόχος είναι η δημιουργία ομάδας Κ18 η οποία θα συμμετέχει με την ονομασία «Δαμάστα-Candia Sport» στο νέο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ! Νέα ταλέντα που ήδη είναι μέλη του Candia μαζί με παιδιά που θα ενταχθούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης από το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Δαμάστας, θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας Κ18, η οποία θα χρησιμοποιεί ως έδρα για τους αγώνες της το γήπεδο της Δαμάστας.

Τα καλύτερα ταλέντα που θα αξιολογούνται από το τεχνικό επιτελείο, θα συμμετέχουν παράλληλα και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Δαμάστας, ώστε η ομάδα Κ18 «Δαμάστα-Candia Sport» να αποτελέσει τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας!

Παράλληλα η Ακαδημία του Candia Sport με μικρότερης ηλικίας παιδιά θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Έτσι δημιουργείται μια άριστα διαρθρωμένη Ακαδημία με τα νέα παιδιά βήμα-βήμα να προχωρούν στην ποδοσφαιρική τους πορεία μέσα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες που εγγυάται η συνεργασία του ΑΟ Δαμάστας με το Candia Sport.

H ένωση των δυνάμεων του ΑΟ Δαμάστας με το Candia Sport επισφραγίστηκε μετά από συνάντηση που έγινε από πλευράς του συλλόγου, παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γιώργου Πολυχρονάκη, του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρου και τον υπεύθυνου δημοσίων σχέσων και επικοινωνίας κ. Νίκου Ανδριαδάκη, με τον ιδιοκτήτη της Ακαδημίας κ. Χρήστο Καταρτζόγλου και τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Candia Sport κ. Γιάννη Γαρεφαλάκη.