Ο «κυρίαρχος» Appi και ο «game changer» Μπουρσέλης!

Ο Εργοτέλης των…θαυμάτων δεν σταματάει πουθενά! Κέρδισε και την Παναχαϊκή στο σημαντικότερο παιχνίδι μέχρι το…επόμενο και φιγουράρει για τουλάχιστον 24 ώρες μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε αυτό το μοναδικό επίτευγμα οφείλει πάρα πολλά σε δύο ποδοσφαιριστές του, τον «μαγικό» Αppi ο οποίος βρίσκονταν παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αποτελώντας ένα κέντρο….μόνος του και φυσικά στον Αντώνη Μπουρσέλη ο οποίος για ένα ακόμη ματς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και άλλαξε το…ρου της αναμέτρησης.

Η εμφάνιση του Εργοτέλη απέναντι στην Παναχαϊκή έδειξε ξεκάθαρα γιατί ο Εργοτέλης φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν αλλά και εκείνους που πέρασαν ως αλλαγή να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Αppi από το 1ο μέχρι και το 85ο λεπτό όπου αντικαταστάθηκε ήταν εξαιρετικός, βγαίνοντας πρώτος σε κάθε φάση και χωρίς υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι βρισκόταν παντού στον αγωνιστικό χώρο.

Και ενώ το τίτλος του MVP φαινόταν να του ανήκει δικαιωματικά ήρθε και ο Μπουρσέλης ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι έρχεται από τον πάγκο και καθορίζει την έκβαση της αναμέτρησης.

Το γκολ ήταν απλά το επιστέγασμα της μαγικής εμφάνισης του Μπουρσέλη ο οποίος έχει γίνει ξεκάθαρα «game changer» καθώς κάθε φορά που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο τραβάει όλο τον Εργοτέλη και ανεβάζει την απόδοση ολόκληρης της ομάδας.

Το τρένο του Γιάννη Ταουσιάνη, δείχνει να μην σταματάει πουθενά με τον Εργοτέλη να είναι ξεκάθαρα ομάδα του προπονητή της. Είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή παίζει την καλύτερη μπάλα στην κατηγορία, ενώ με εμφανίσεις σαν την σημερινή δείχνει ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένα αντίπαλο…