Ο Κ. Λιοδάκης παίζει… παντού!

Ο Μάριος Σηφάκης έχει στο… οπλοστάσιο του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον εμπιστευτεί σε όλες τις θέσεις και αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1ΕΠΣΗ.

Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Λιοδάκης, έχει γίνει παίκτης…κλειδί στον ΠΑΟΚ, αφού ο νεαρός τεχνικός μπορεί να τον χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις εκτός του τερματοφύλακα.

Ο Μάριος Σηφάκης, γνωρίζει καλά τον νεαρό ποδοσφαιριστή αφού τον είχε δύο χρονιές στον Ανθεστίωνα και σίγουρα αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο να τον φέρει και στον ΠΑΟΚ που φέτος έχει βλέψεις για ψηλά.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι της πρεμιέρας αγωνίστηκε ως μπακ, έχοντας πολύ καλή παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο παρελθόν ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” τον έχει χρησιμοποιήσει σε όλες τις θέσεις, ακόμα και στου κεντρικού αμυντικού.

Ο Κώστας Λιοδάκης λοιπόν είναι ένα… γρανάζι που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μάριος Σηφάκης σε όλες τις θέσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στον ποδοσφαιριστή να κάνει το βήμα παραπάνω μιας και είναι ακόμα σε πολύ νεαρή ηλικία.