Ο Ηρόδοτος μαζεύει τρόφιμα για τους πληγέντες μετά τις πλημμύρες

Με ανακοίνωση του ο Ηρόδοτος, εκφράζει την πλήρη στήριξη του στους πληγέντες από τις πλημύρες σε περιοχές της Κρήτης…

Μάλιστα από Δευτέρα ως Παρασκευή στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών, οι ιθύνοντες της ομάδας θα συγκεντρώνουν τρόφιμα και πράγματα πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση:

-Στις δύσκολες ώρες που πέρασε το νησί μας με καταστροφές και πλημύρες σε κάποιες περιοχές της Κρήτης παρέχουμε βοήθεια στον συνάνθρωπο μας.

-Η ακαδημία ΠΑΣΑ Ηρόδοτος, η ομάδα ανδρών Ηροδότου, η ομάδα Νέων Ηροδότου, η ομάδα Ελπίδων Ηροδότου και σε συνεργασία με το Σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη, την συλλογική προσφορά παραγόντων, προπονητών, αθλητών, γονέων και φιλάθλων σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης, συγκεντρώνει τρόφιμα, χαρτικά, σχολικά είδη γενικά είδη πρώτης ανάγκης στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχασαν μεχρι και τα σπίτια τους στις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί μας.

➡️ Δευτέρα έως Παρασκευή λοιπόν, ώρες 11.00-13.00 πμ στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του συλλόγου μας όπου θα γίνει η συγκέντρωση των πραγμάτων.Όποιος επιθυμει μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, βέβαια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας λόγω covid-19.
📞 Τηλ επικ: 6979496798 κ Κωστας Κουντουρης,
697 715 2519 κ Βάσω Κρασανακη.