Νέα οχήματα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοίνωσε πως ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο η Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς προστέθηκαν νέα οχήματα.

Συγκεκριμένα, τα νέα οχήματα που προστέθηκαν, είναι δυο ηλεκτροκίνητα σάρωθρα, ένα πλυντήριο κάδων και ένα γαντζοφόρο φορτηγό, κάτι που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο την δουλειά της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου: «Συνεχίζεται η ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου με νέα οχήματα.
Πρόκειται για δυο ηλεκτροκίνητα σάρωθρα, ένα πλυντήριο κάδων και ένα γαντζοφόρο φορτηγό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Κώστα Βαρδαβά, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στο αμαξοστάσιο του Δήμου προκειμένου να ενημερωθεί για τις δυνατότητες αυτών των νέων οχημάτων.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Θεωρώ ότι η εικόνα της πόλης είναι βελτιωμένη όσον αφορά στην καθαριότητα, καθώς μέτρα όπως η αποκομιδή με ραντεβού, έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα επιτυχημένα χάρη και στην συνεργασία των δημοτών. Ωστόσο πάντα μπορούμε και καλύτερα και για αυτό συνεχίζουμε την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με νέα και σύγχρονα οχήματα, τα οποία αναβαθμίζουν ουσιαστικά την λειτουργία της αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων».