Ν. Σχοιναράκης: «Ήταν μία ομαδική προσπάθεια όλα τα γκολ»

Ο ποδοσφαιριστής του Κοροίβου, Νίκος Σχοιναράκης, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη με σκορ 1-3, απέναντι στη Δόξα Ηρακλείου, μίλησε στο grandsport.gr.

Ο πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης, τόνισε στις δηλώσεις του πως τα τέρματα που πέτυχε η ομάδα ήταν ομαδικά και όχι τόσο ατομικά και πως τον ίδιο το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ότι πήραν τη νίκη.

Παράλληλα, στάθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέροντας πως είναι πολύ αισιόδοξος, καθώς η ομάδα του έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ήταν μία ομαδική προσπάθεια όλα τα γκολ, σε ένα παιχνίδι που παίζαμε με δέκα παίκτες από το πρώτο δεκάλεπτο, δείξαμε ότι αξίζαμε τη νίκη. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν ότι κέρδιζε η ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση και το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν με ένοιαξε τόσο ότι πέτυχα εγώ τα δύο από τα τρία γκολ.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια, η ομάδα έχει δείξει πως έχει μεγάλες δυνατότητες, είμαστε υγιής ομάδα και είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Δόξας, είναι μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, έχει καλό προπονητή και προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο».