Ν. Μαλλιάκας: «Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση»

Την αισιοδοξία του ότι την Παρασκευή η κυβέρνηση θα ανακοινώσει την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις εξέφρασε στο Grandsport.gr ο τεχνικός διευθυντής της Ρόδου Νικήτας Μαλλιάκας.

Ο επί χρόνια παράγοντας της ομάδας της Ρόδου, αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται ο σύλλογος την κατάσταση του κορωνοϊού, αλλά και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα με την επιστροφή στην δράση προκειμένου να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Football League.

Συγκεκριμένα τόνισε: “Εμείς περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Παρασκευής, όπου η κυβέρνηση θα αναφέρει την επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις. Από εκεί και πέρα τηρούμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης δεν έχουμε μπει ακόμα στις ομαδικές προπονήσεις. Ο κάθε παίκτης κάνει μόνος του προπόνηση με τις οδηγίες των προπονητών μας. Μάλιστα σαν διοίκηση συζητάμε το μεταγραφικό σχεδιασμό οπότε όταν μας δοθεί το πράσινο φως θα θα έχουμε και μεταγραφές στην ομάδα.

Για την καθυστέρηση αποφάσεων: ” Σαν ομάδες της Football League έχουμε υπογράψει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο παρόμοιο με τις δύο παραπάνω κατηγορίες και δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια καθυστέρηση. Είμαι σίγουρος ότι την Παρασκυεή θα βρουν όλα τον δρόμο τους”.